Ποιες διάσημες stars κέρδισαν Oscar, ενώ ήταν έγκυες


Με αφορμή την απονομή των φετινών βραβείων Oscar, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Μαρτίου στο Los Angeles, τι θα λέγατε να θυμηθούμε μερικές διάσημες stars, που κέρδισαν το πολυπόθητο αγαλματίδιο, ενώ ταυτόχρονα περίμεναν τον πελαργό;
  • Natalie Portman. Το 2012 η όμορφη ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με μια υπέροχη μωβ τουαλέτα Rodarte, που αναδείκνυε την φουσκωμένη κοιλίτσα της. Η Portman κέρδισε το Oscar α΄ γυναικείου ρόλου για την ταινία « Black Swan» και λίγους μήνες αργότερα έφερε στον κόσμο τον γιο της, Aleph.
  • Catherine Zeta-Jones. Το 2003 η ηθοποιός, αν και οχτώ μηνών έγκυος, όχι μόνο έλαμπε την ώρα που παραλάμβανε το Oscar β΄ γυναικείου ρόλου για το μιούζικαλ «Chicago», αλλά ερμήνευσε και ζωντανά στη σκηνή το τραγούδι «All That Jazz», κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού και ειδικά του συζύγου της Michael Douglas.
  • Meryl Streep. Το 1983 η Streep κέρδισε το Oscar α’ γυναικείου ρόλου για την ταινία «Sophie's Choice». Αν και τότε δεν είχε πει τίποτα για την εγκυμοσύνη της, λίγους μήνες μετά γέννησε την πρώτη της κόρη, Mamie Gummer.
  • Rachel Weisz. Η βρετανίδα ηθοποιός και σύζυγος του τελευταίου «James Bond», Daniel Craig, το 2005 κέρδισε το Oscar β΄ γυναικείου ρόλου για την ταινία « Ο επίμονος κηπουρός». Στην απονομή έλαμπε μέσα στην υπέροχη μαύρη τουαλέτα Narciso Rodriguez που φορούσε, ενώ τρεις μήνες μετά έφερε στον κόσμο τον γιο της, Henry.

Επίσης, πολλές ήταν και οι έγκυες stars, που αν και ήταν υποψήφιες, δεν κατάφεραν τελικά να κερδίσουν το Oscar, όπως η Cate Blanchett το 2007, η Susan Sarandon το 1992, η Annette Bening το 2000 κλπ. Όλες, όμως, κατάφεραν να τραβήξουν τα φλας των φωτογράφων με τις φουσκωμένες κοιλίτσες τους!